1 Μαΐ 2009

Η Γκιλοτίνα κατηγορήθηκε για αντικομμουνισμό(τα @@ μας κουνιούντε)


Σήμερα πρωί πρωί και ενώ μόλις είχα πάρει τη πρώτη τζούρα καφέ έπεσα πάνω σε μία ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου και με έκανε να αναρωτηθώ:είναι δυνατόν να υπάρχει κατηγορία ηλιθίων τόσο εξελιγμένη και να μην έχει γίνει τουλάχιστον κλασική? Ρε μαλακοπέρδες του κερατά και ψευτοκομουνιστές τις οκάς που όλη σας η παιδεία καθρεφτίζεται στο να κατηγορήσετε τον άλλον για αντικομουνισμό 60 τόσες αναρτήσεις που κράζουν τους πάντες σε όλες τις παρατάξεις και εσείς βγήκατε να κλάσετε επειδή η gkilotina έκανε μία ανάρτηση για την Παπαρήγα?Τι σας πείραξε το ότι είπαμε πως λέει μαλακίες?(λες και δε το ξέρει όλος ο ντουνιάς)..Μικρό το κακό κορίτσια γιατί έφτασε η ώρα να μάθετε πως και εσείς το ίδιο κάνετε.Το κείμενο που αναρτήθηκε σε blog κόκκινων συμφερόντων(όχι δεν εννοούμε τον ολυμπιακό)μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας,στην ουσία κατηγορηθήκαμε για αντικομούνισμο από ένα μάτσο ηλίθιους για μία ανάρτηση που έγινε με θέμα την Παπαρήγα ενώ αγνόησαν επειδικτικά όλες τις υπόλοιπες στις οποίες φαίνετε καθαρά πως κράζουμε κάθε πολιτικό(πάντα καλοπροαίρετα)που ευθύνετε για το χάλι της χώρας και όχι αυτούς που κουβαλάν τα..παγούρια στη πολιτική σκηνή. ΥΓ. άλλη φορά εάν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον συνιστιολόγο ότι προσκυνάει συμφέροντα και αφεντικά κατεβάστε τουλάχιστον τις φώτο από το blog σας που δείχνουν καθαρά ποιούς προσκυνάτε εσείς(ναι κορίτσια το να σκύβεις αριστερά πάλι σκύψιμο είναι).Και να ξέρετε πως άλλη φορά εάν συκοφαντήσετε τη gkilotina θα ξεθάψουμε το τσεκούρι του πολέμου και θα σας το χώσουμε εκεί που σας αρέσει. /GKILOTINA.BLOGSPOT.COM/ η εμετική ανάρτηση:<<Ο κάθε ανθρωπος εχει δικαιωμα στα πολιτικα του πιστευω και στις δικες του πολιτικες θεσεις και παντα η καλη κριτικη είναι παντα δεκτη από ολους και για όλα ειτε αυτή γινεται με χιουμορ ειτε με σατιρα αλλα παντα με θεσεις και αποψεις για την κοινωνια με τα κάθε ειδους προβληματα της.
Κατά την από αποψη μου νομιζω ότι είναι η μονη αρχηγος κομματος της βουλης που φερνει προς συζητηση νομοσχεδια που αφορουν τον λαο ειτε εργατικα ειτε για την παιδεια για την υγεια και για τα περισσοτερα προβληματα που μας απασχολυον σε αυτή την κοινωνια ασχετα εάν δεν περνανε διοτι υπαρχουν τεραστια συμφεροντα τα οποια ενοχλουνται από αυτά.
Επειδη εσυ που ανεβασες αυτή την μαλακια να ξερεις ότι για σενα και για μενα αγωνιζεται και οργανωνει συγκεντρωσεις σε όλα τα μερη της ελλαδος μπας και σταματησει οσο γινεται την εκμεταλλευση του εργατη.
Αλλα εσυ εισαι ενας καραγκιοζης και μισος γιατι σε εχουν βαλει εκει που εισαι με το ταχαμ δηθεν blog σου(ενω τα αφεντικα σου δεν φαινονται) να ανεβαζεις ότι φαστικο και προκλητικο και οτι μαλακια σου δινουν τα αφεντικα σου για ενα ξεροκοματο και αυτό γλειφοντας όχι κατουρημενες ποδιες αλλα ξερεις τι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι εισαι ενας γλειφτης ένα σκουλικι χωρις αποψεις μονο
Και μονο για εκει εισαι και εκει θα μεινεις γιατι καθεσαι να σου δινουν 500 ευρω το μηνα και να σε γ…………ε και θα γ………ε μεχρι να σε βαρεθουν όπως κανουν και στις πορνες Να ξερεις και κατι μονο τα σκυλια και εσυ θα εχεις αφεντικο>>