18 Φεβ 2010

the κατσικοπόδαροι (αφιέρωμα στη γκαντεμιά)

Αφιέρωμα στη γκαντεμιά από το i-panic,εμέις επιλέξαμε τη σημαία του όρου και τους υπόλοιπους τους βλέπετε στο 13ο τεύχος του μαγκαζίνου.Πάμε.

Ο Επίτιμος
(σιγά μην γράψουμε το όνομα του. Ήδη παίρνουμε τεράστιο ρίσκο)

Είναι ο βασιλιάς της γκαντεμιάς. Ζωντανός θρύλος. Πάρτε βαθιά ανάσα (κάντε και τον σταυρό σας για παν ενδεχόμενο) και διαβάστε ορισμένα περιστατικά (δεν έχουμε αρκετό χώρο για όλα):..

* Στην Σαουδική Αραβία έχει χιονίσει μόνο μία φορά. Μαντέψτε ποιος έκανε επίσκεψη εκείνες τις μέρες…

* Επί πρωθυπουργίας του την χώρα την έπληξε λειψυδρία.

* Επίσης ήταν ο τελευταίος ηγέτης που έκανε επίσημη επίσκεψη στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πριν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

* Μετά από επίσκεψη του στην Βρετανία η Θάτσερ έφυγε από την προεδρία.

* Λέγεται ότι ήταν ο τελευταίος πολιτικός ηγέτης που επισκέφτηκε την Τουρκία πριν το μεγάλο σεισμό.

* Το καλοκαίρι του 2008 με το που πάτησε στα Χανιά έπεσε χαλάζι και από τους 38 βαθμούς η θερμοκρασία έπεσε στους 12.

* Λίγο πριν ο μακαριστός Χριστόδουλος συναντήσει τον δημιουργό του δέχθηκε επίσκεψη από τον επίτιμο ο οποίος εξερχόμενος από το νοσοκομείο δήλωσε «ο Αρχιεπίσκοπος είναι καλά στην υγεία του».

* Όπως έχει πει ο Τέρενς Κουίκ, μόνο στα δύο (από τα πολλά)αεροπορικά ταξίδια που έχει κάνει το σκάφος παρουσίασε βλάβες. Και στα δύο ήταν συνεπιβάτης ο επίτιμος. Η δε σύζυγος του, Μαρίκα, έχει παραδεχθεί δημόσια πως δεν μπαίνει στο ίδιο αεροπλάνο μαζί του!

* Και φυσικά το πιο πρόσφατο χτύπημα. Ενώ η κόρη του, η Ντόρα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την διαδοχή του Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τελικά κέρδισε (διά περιπάτου)ο άνθρωπος που μισεί πιο πολύ, ο Σαμαράς!
i-panic