1 Μαρ 2010

Στις αγκάλες της κλεφτοκρατίας


Μας είπαν πολλά για τα οικονομικά, αλλά λησμόνησαν να μας πουν ότι πάσχει η ελληνική οικονομία από των λαμογιών την διακυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια στις αγκάλες της κλεφτοκρατίας και το λαό στη γωνία, αφού πρώτα τον αποπροσανατόλισαν και κατόπιν..

τον έγδυσαν στην κυριολεξία. Φυσικά και φταίει κι ο λαός που κάθεται ακόμα και τους ακούει και δεν βουτάει τη βρεμένη τη σανίδα να τους κοκκινίσει τα πισινάδια.
Και η μεγαλύτερη ληστεία από όλες όσες πραγματοποίησαν σε βάρος του κοσμάκη τις τελευταίες δεκαετίες ήταν αυτή με το κόλπο του χρηματιστηρίου την εποχή του Σημίτη και του Παπαντωνίου που παρότρυνε τον ανύποπτο λαουτζίκο να καταθέσει τις οικονομίες του σε μετοχές για να κάνει τάχα την οικονομισιά του.
Και έτρεξε ο χασάπης, και από κοντά και η περιπτερού και δώστου και ο ταξιτζής, ακόμα και ο λαχειοπώλης, έσπευσαν όλοι να "στάξουν" ότι είχαν και δεν είχαν μαζεμένο, για να τα καρπωθούν οι μεγαλοκαρχαρίες που ακόνιζαν τα δόντια τους, περιμένοντας τη στιγμή να καταβροχθίσουν τα ανύποπτα θύματα τους.
Και για αυτή τη ληστεία των αιώνων δεν τιμωρήθηκε κανείς "μεγάλος" ως γίνεται συνήθως σε αυτό το κωλοκράτος. pierioi


Δεν υπάρχουν σχόλια: