24 Μαρ 2010

Hμουν ένα χοντρό ρεμάλι..


..ώσπου τα πήρα από εταιρία διαφημίσεων,έχασα δύο κιλά,έκανα κανά δύο τατουάζ ακόμα,ρούφηξα τις κοιλιές μέσα και έγινα καθώς πρέπει άνθρωπος.Ρε μαλάκες μας δουλεύετε?είναι δυνατόν για να διαφημιστείτε να παρουσιάζετε έναν άνθρωπο με λεζάντα "ήμουν ένα χονδρό ρεμάλι";; Ουστ ρε αδύνατοι λεμέδες.Υστερόανάρτηση:όχι δεν είμαστε χοντροί και παρεξηγηθήκαμε,απλά είναι τόσο μαλακία από μόνη της η λεζάντα που αν δε το γράφαμε θα σκάγαμε.. gkilotina


2 σχόλια:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΜΕΧΡΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ...